HA SZÁMÍT A PÁZSIT!

Professzionális sportpálya gondozás, kompakt gépekkel

Az élőfüves sportpályák, labdarúgó, tenisz és golfpályák intenzív igénybevételnek vannak kitéve, ezért kulcsszerepe van a valóban egészséges és strapabíró gyep felületnek, amit műtrágyákkal nem lehet hosszútávon megőrizni.

Helyszínre szabott ajánlataink tartalmaznak gyeplyuggatást, gyepszellőztetést, a terület igénye szerinti bio talajstimulátor és tápanyag kiszórásokat.

A gyeplyuggatás során a letömörödött részeket lazítjuk, gépünkkel négyzetméterenként 100-120 üreges lyukat hozunk létre, melyek 5-9 cm mélyek.  A kitermelt föld dugók gépi összegyűjtése után, talaj javítókkal és fűszálgyökér erősítőkkel jelentős talaj élettani változást érünk el. Az eljárás előnyeiről a GYEPLYUGGATÁS oldalon olvashat.

Utolsó lépésként a területet finom homokkal felülszórjuk, a lyuggatás üregeit feltöltjük, ezzel utat nyitunk a fűszálak gyökereihez a fénynek, tápanyagnak és levegőnek.

Ennek eredménye az erős, sűrűn textúrált egészséges gyepfelület.

>>> KATTINTSON ÉS NÉZZE MEG HOGY MŰKÖDIK <<<

Sportpálya gyeplyuggatás előnyei:

  • A felszíni filcréteget kiszaggatva átengedi a tápanyagokat, így azok könnyen mélyre hatolnak a gyökérrendszerben.
  • Enyhül a talajtömörödés, nő a gyökérképződés.
  • Az egészséges talaj; A megváltozott “szellős” mikroklímának köszönhetően növekszik az ellenálló képesség a betegségek és kártevőkkel szemben.
  • Lazítja a kötött talajt, homokszórással kombinálva (top dressing) jelentősen változik az altalaj összetétel.
  • Hatékony vízháztartás, 30%-kal kisebb öntözési igény. A pázsit lyuggatás után változik a talaj vízmegkötő képessége, ritkábban kell öntözni, és a nyári meleg sem viseli meg a füvet.
  • Egészséges és erős fűszálak a gyökerektől. A lyuggatás levegőt és tápanyagot biztosít a gyökerek számára, ezzel megerősíti és sűrűsödésre serkenti azt.

Gazdaságos gyepregenerálás

Önjáró kompakt gyeplyuggató, gyűjtő és topdresser homok kiszóró gépeink óránként 1500 négyzetméter területet művelnek. Költséghatékony és alapos munkavégzéssel, gazdaságosan regeneráljuk a fűfelületet. A pázsitlyuggatást és kiszórásokat követően a pálya teljes terheléssel újból használható.

Futballpálya gyeplyuggatás, golfpálya lyuggatás, sport gyepfelületek felújítása Budapesten és Pest megyében.

A foci pályák, sport pályák, és egyéb parkok pázsit felület regenerálása során jelentős változás érhető el. Személyes felmérést követően talaj mintát és pH értéket mérünk, így az ajánlat helyszínre szabott.

 

Ingyenes árajánlatért és bővebb információért keressen minket elérhetőségeink egyikén!

SPORTPÁLYA LYUGGATÁS ÉS HOMOKSZÓRÁS PEST MEGYÉBEN

06 30 / 905-3046