Szolgáltatások

Van megoldás, ha problémás a pázsit!


Ha foltos a pázsit, ha kötött-tömör vagy agyagos a talaj.


Ha a pangó víz miatt gyakori a gombabetegség.


Jó helyen jár ha problémás a gyep és hosszútávon szép füvet szeretne.

Elérhető szolgáltatásaink

Gyeplyuggatás

A talaj lyuggatás nem azonos a gyepszellőztetéssel, tehát nem a felszínen lévő filcrétegtől szabadítjuk meg a talajt, hanem 5-9 cm mély lyukakat fúrva föld dugókat emelünk ki, ezzel levegőt, vizet és hasznos tápanyagokat juttatva a mélyebb rétegekbe.


 Olvasson tovább  

Gyepszellőztetés

Az erős és egészséges pázsit eléréséhez a növekedési fázis elején, a tavasz beköszöntével szükséges elvégezni a gyepszellőztetést. Az eljárással megszabadítjuk a füvet a szár tövén kialakult szivacsos filc rétegtől, ezzel elősegítve a fény, a tápanyagok, és víz mélyebb rétegekig való eljutását.

 Olvasson tovább  

TopDressing

A top dressing, egy bevett gyakorlat Angliában és a tengerentúlon. Az angol szó jelentése felülszórás, és esetünkben a pázsit külső megjelenésének és a talaj javításának egyik leghatásosabb eszköze, szóróanyagok precíz kijuttatása…


 Olvasson tovább  

Fűnyírás

A fűnyírás a gondozási tevékenységek között a leggyakrabban végzett, legtöbb időt igénylő, és a legmeghatározóbb feladat a pázsit külső megjelenését illetően. A nyírásnak, a rögtön látható eredményen kívül számos pozitív élettani hatása van, magára a fűszálra, és az egész fűpopulációra.


 Olvasson tovább  

Gyep szóróanyagok

Természetes alapú bio tápanyagokkal és pázsit kondicionálókkal könnyebb! Ha nem szeretnénk 5-6 évente újrafüvesíteni, talaj regenerálást végezni, és rendszeresen permetezni a gyepet, kulcsfontosságú a fű igényeinek felmérése és egy egyszerűen elvégezhető talajvizsgálat beiktatása.


 Olvasson tovább  

Pázsitgondozó gépeink

Ha Ön kertépítő, gyepfelújítással vagy zöldfelület kezeléssel foglalkozik, és gyeplyuggatáshoz vagy gyepszellőztetéshez parnerre van szüksége, nálunk jó helyen jár. Professzionális talaj lyuggató, nagyteljesítményű lengőkéses gyepszellőztető, és vákumos szívó gépeinket kezelővel bérbeadjuk.


 Olvasson tovább  

Keressen bizalommal ingyenes ajánlatért és foglaljon időpontot még ma!

+3630 905 3046